PDF Afdrukken E-mail
zondag, 22 november 2009 16:34
Inhoudsopgave
Persoonlijk
Apparatuur
Alle Pagina's

Ondertussen fotografeer ik alweer een jaartje of tien. Zoekend naar een hobby ben ik na de geboorte van mijn dochter begonnen met fotograferen.

Ondertussen al van alles gefotografeerd. Aangezien ik een Technische achtergrond heb, ligt ook daar mijn interesse met betrekking tot de fotografie. Ik ben dus veel bezig met industriële fotografie, maar vooral met de waterbouw.

Ondertussen is mijn fotografie hobby behoorlijk uit de hand gelopen en worden mijn foto's veelvuldig gebruikt door onder andere Van Oord, Boskalis, Project Organisatie Uitbreiding Maasvlakte (PUMA), Havenbedrijf Rotterdam (Futureland), Projectburo Delflandse Kust, GlasBlaaster Miranda van der Waal, CUR, en diverse anderen.

Tevens worden er een aantal van mijn foto's gebruikt in het nieuwe boek van Hans Sijberden: "Kust en Zee, inspiratie voor innovatieve ontwikkelingen", uitgegeven door Arttechniek in Breda.

Het boek (ISBN 9789081508612) is voor € 49,95 rechtstreeks bij Arttechiek te bestellen.

 

Mijn foto's worden ook gebruikt door Roy Korpel, hij is een Digital Artist / Illustrator die fantastische time lapses maakt van zijn photoshop bewerkingen.

In zijn laatste creatie in de serie 2114 heeft hij een foto van mij gebruikt. (het uitzicht door de ramen op Rotterdam)

Je kan de time lapse hier zien:
http://www.youtube.com/watch?v=v3LCsnpLM7o&feature=youtu.be

 

Ik maak gebruik van Canon (EOS) apparatuur met professionele lenzen uit de "L" klasse.

FacebookTwitterLinkedin